top of page

Belger.

Comatra AS produserer flere typer belger beregnet til rørgater for transport og ventilasjon av tørrvarer, med overtrykk eller vakum. Våre modeller med snitt forenkler montering, demontering og vedlikehold. Comatra-belger er vibrasjonsdempende med gummikvalitet nøye tilpasset trykk, friksjon og bruksområde. 

Flenser.jpg

Profiler.

Comatra AS produserer et stort utvalg av profiler ("end capps") som benyttes til dekke over og avslutte snittflaten av stål eller aluminiumprofiler. Typisk for produsenter av rekkverk, gjerdestolper og karosseri byggere. En riktig tegnet og produsert gummiprofil vil ikke falle av, -noe som er typisk for tilsvarende plastprodukter.

Ruller.

Comatra AS produserer en rekke forskjellige ruller og valser til mekanisk industri, med eller uten stålakslinger og hylser. Vi maskinerer gjenger og akslinger samt monterer kulelager slik at kunden mottar en komplett komponent, klar til videre montasje. 

Støtdempere.

Comatra AS har et bredt spekter av støt og vibrasjonsdempere, med eller uten stålinnlegg og bolter. Bruksområdet og belastning varierer meget, noe vi tar hensyn til ved utforming og gummiblanding. 

Profiler.jpg
Ruller.jpg
Støtdempere.jpg
bottom of page